Livrarea produselor

  • Datorită unei serii de factori (dimensiune, greutate, distanță, particularități de transport – produse fragile), taxa de livrare va fi calculată după plasarea comenzii și va fi comunicată cumpărătorului la momentul confirmării comenzii. Aceasta se va regăsi distinct pe factura fiscală.
  • După stabilirea detaliilor de livrare produsele achiziționate vor fi transportate de curier sau de flota proprie la adresa menționată în momentul plasării comenzii.
  • După confirmarea comenzii, termenul de predare a produselor către curier este de aproximativ 48 -72 de ore lucrătoare (funcție de cantitatea de produse comandate, dimensiune și greutate).
  • Termenul de predare a produselor de către curier variază de la 24 la 72 de ore lucrătoare (funcție de cantitatea de produse comandate, dimensiune și greutate).
  • O serie de produse comercializate care depășesc în greutate, lungime, volum, sau prezintă risc major de deteriorare pe timpul transportului (exemplu: comenzile mai mari de 6 buc. panouri fotovoltaice, bările de la sistemele de fixare cu lungime de peste 3 m, produsele cu greutate brută de peste 200 kg, etc.) vor fi livrate prin metode alternative de transport (exemplu: bursa de transport, soluții de transport paletizat, etc.). În acest caz termenul de livrare este mai mare ca cel de la firmele de curierat.
  • In momentul in care ati primit/ridicat coletul de la curier, va rugam sa verificati integritatea coletului iar in situatia in care observati ca ambalajul este deteriorat ori vi se pare suspect (suspectati faptul ca a fost desfacut) atunci va rugam sa desfaceti coletul in prezenta curierului pentru a verifica continutul coletului. Orice probleme legate de integritatea coletului (colet spart, banda adeziva personalizata este rupta si inlocuita etc) ori de continutul coletului (produse lipsa, deteriorate, etc) va trebui sa le semnalati imediat pe procesul verbal de predare/primire al curierului si in prezenta curierului, in caz contrar societatea noastra nu este responsabila pentru integritatea produselor sau continutul coletului deoarece nu putem demara procedurile legale necesare intre societatea noastra si firma de curierat.