Termeni și condiții

Despre noi:

Serviciul http://panourilefotovoltaice.ro/ este oferit de BEST TEAM ASISTANCE SRL cu sediul în Strada Razboieni, nr. 8, Bacău, înmatriculată în Registrul comerțului sub nr.J4/717/2014, având cod unic de înregistrare RO33469462.

Ne puteți contacta prin urmatoarele mijloace:

– Prin e-mail la: office@panourilefotovoltaice.ro

– Prin telefon, la unul din  numerele: 0733 533 133/ 0730 024 724

Despre panourilefotovoltaice.ro:

  panourilefotovoltaice.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon. 

Proprietatea intelectuală:

Conținutul și design-ul panourilefotovoltaice.ro, precum și orice alt material având legătura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele panourilefotovoltaice.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății. 

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale panourilefotovoltaice.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. 

Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.

Înregistrarea ca utilizator:

Site-ul panourilefotovoltaice.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului panourilefotovoltaice.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a panourilefotovoltaice.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile panourilefotovoltaice.ro. 

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

panourilefotovoltaice.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie. 

Datele personale:

Prin inregistrarea ca utilizator al panourilefotovoltaice.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului panourilefotovoltaice.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele panourilefotovoltaice.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de panourilefotovoltaice.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

Procedura de cumparare:

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe panourilefotovoltaice.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

– identificarea si alegerea produselor

– inregistrarea dvs. ca utilizator

– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.

– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificatedaca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe panourilefotovoltaice.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile. 

Preturile:

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe panourilefotovoltaice.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA . Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.

Metode de plata:

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi. Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul panourilefotovoltaice.ro prin transfer bancar/ordin de plata?

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul de cumparare.

b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand “Pasul urmator”. Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. 

Garantie si service postvanzare:

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa ne contactati.

Descrierea si returnarea produselor:

panourilefotovoltaice.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, panourilefotovoltaice.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de panourilefotovoltaice.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.

– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat. 

Forta majora:

panourilefotovoltaice.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre panourilefotovoltaice.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa panourilefotovoltaice.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la panourilefotovoltaice.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele panourilefotovoltaice.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

Publicitatea:

panourilefotovoltaice.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea panourilefotovoltaice.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale:

panourilefotovoltaice.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

Legislatia aplicabila:

Serviciile oferite de Societate prin intermediul panourilefotovoltaice.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile panourilefotovoltaice.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul panourilefotovoltaice.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bacau. 

Prezentarea ofertei:

panourilefotovoltaice.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul panourilefotovoltaice.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul panourilefotovoltaice.ro aucaracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul panourilefotovoltaice.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

Logo Header Best Team Assistance
Logo Vechi - Best Team Fotovoltaice

Soluții complete de sisteme de panouri fotovoltaice pentru independența energetică

Best Team Assistance
Strada Războieni, Nr. 8, Bacău
office@panourilefotovoltaice.ro
0040 733 533 133
0040 730 024 724
Urmărește-ne și aici
©Best Team Assistance 2024